Om os

OM GÅRDENS

BEBOERE

Kirsten Dorph.

Indehaver af LildStrand NaturGård.Jeg er født og opvokset i Hundested, i en by ved havet i nordsjælland.

Jeg har altid været et naturmenneske, omgivet af hunde, katte og heste.


Jeg har redet siden jeg var 8 år, og fik min egen hest da jeg blev 13 år

og har haft hest lige siden. Dog har jeg skiften til islandske heste for 10 år siden.


Er udlært Veterinær Sygeplejerske, og har arbejdet som dette i 25 år, både på smådyrsklinikker og et hestehospital.


Flyttet til Thy i sommeren 2016, sammen med min kæreste Lars, hundene samt 4 islandske heste. Idag står der 11 islandske heste på markerne omkring gården, og nyder ligsom vi andre, den smukke natur i Thy.


Jeg har altid haft et stor ønske om, at få min egen virksomhed, hvor jeg kan være i mit rette eliment..... nemlig i naturen og sammen med dyrene. Den drøm er nu blevet til virkelighed ved at have startet LildStrand NaturGård.Jeg glæder mig så meget til at byde jer alle sammen vilkommen, og ser frem til at kunne give jer nogle uforglemmelige naturoplevelser.Lars Ansgar Hansen.


Lars er min kæreste og hestenes bedste ven, og han bruger rigtig meget tid på dem.  Han driver også sin egen virksomhed fra sin kutter, hvor han fanger jomfruhummer. 


Han har desuden en kystbåd, som han er ved at sætte i stand, som kommer til at sejle fra Lildstrand. Og med tiden bliver det også med gæster.


Han har sit eget atelie herhjemme, hvor han maler på drivtømmer samt akvarel på lærred.Copyright @ 2019

De andre beboer på gården.


Der er 2 voksne hunde og hvalpe på gården lige nu. Racen er den gammeldags rolige Engelsk Springer Spaniel, som elsker at blive klappet og få godbider.


Derudover har vi 2 talende grå jaco papegøjer, som er rigtig gode til at efterlige os alle sammen, og give kommandoer til hundene. Hestene har de ikke haft held med at opdrage på.


De andre beboer på gården.


Der er 11 heste...